Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η Μακρόνησος πουλήθηκε, η Ντόρα στο ΚΚΕ!

Είναι γεγονός! Μετά από πολλές προσπάθειες των αρμοδίων εμπλεκομένων (αν-)αρμοδίων, η πώληση του πρώτου Ελληνικού Νησιού είναι πραγματικότητα! Και δε μιλάμε για κάποια βραχονησίδα αγορασμένη με πετροΔόλλαρα για να παίζει κάποιος ευτραφής Πρίγκηψ με τα παπάκια του στις Ιδιωτικές του παραλίες. Μιλάμε για το γνωστό (έστω κι εξ' ακοής) σε όλους νησί της Μακρονήσου. 

Μπορεί ο τίτλος ιδιοκτησίας του νησιού με μεσιτικούς όρους (βλέπε οικόπεδα) να μην παραχωρήθηκε σε κανέναν (ακόμη) αλλά αυτό που έχει εκχωρηθεί από τους πωλητές είναι το πιο σημαντικό περουσιακό στοιχείο του Νησιού: η Ιδεολογική του σημασία. Οι 300 πωλητές (και σίγουρα είναι ακόμη περισσότεροι) κατάφεραν να εξαφανίσουν την Ιδεολογία. Κατάφεραν να κάνουν όλους εμάς, τους Πολιτικούς (δλδ. τους ασχολούμενους και έχοντες άποψη για τα Πολιτικά πράγματα) να μην έχουμε -σχεδόν κανείς μας- μια Ιδεολογία. Γιαλαντζί που λένε κι εξ' Ανατολών γειτονές μας. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, οι Ποιμένες του Έθνους είναι αυτοί που δίνουν το παράδειγμα στον -σαν άλλο πρόβατο συμπεριφερόμενο- λαό. Και πιο είναι αυτό το παράδειγμα; Δεν υπάρχει Ιδεολογία, δεν υπάρχει "Πιστεύω", κανένα σχέδιο ή προοπτική, παρά μόνο η γνωστή "πάρτη" μας! Καθώς διανύουμε μια από τις συντομότερες προεκλογικές περιοδους της σύγχρονης Ιστορίας μας, βλέπουμε με πόση ευκολία το κάθε ανθρωπάκι [που παριστάνει το βοσκό και] που εμείς επιλέξαμε να μας εκπροσωπεί κυριολεκτικά πηδάει από μαντρί σε μαντρί [γεμάτο από πρόβατα σαν εμάς]. 
"Χτες ΝΔ-σήμερα ΠαΣοΚ. Μας τελείωσε το ΠαΣοΚ; Δε βαριέσαι, έφυγα για ΣυΡιζΑ. και Χρυσή Αυγή, το ίδιο πράγμα είναι! Θα πάω εκεί που έχω ελπίδες να "βγώ"!" Και όπως πάντα, εδώ και τα ονόματα: 
Η κα. Άντζελα Γκερέκου, aka Αυτοκολλητάκι όπως προφητικά την αποκαλούσε μες τα μέλια ο Μέγιστος Τόλης. Μανιφέστο στήριξης γραμμένο με τη δύναμη της ψυχής τη Δευτέρα 5-1-2015 το απόγευμα που στήριζε το κόμμα του Λαού (βλέπε Πα.Σο.Κ.). Τετάρτη πρωι 7-1-2015, έχοντας λάβει και τη Θεία Φώτιση την προηγούμενη μέρα, "αυτο-κόλλησε" ως υποψήφια βο(υ)λευτής Ν.Δ. Γερή δόση γέλιου
   


Ο κ. Βασίλης Οικονόμου, aka Master of roll [κωλοτούμπα], 2 χρόνια τρία κόμματα και 2 αποκόμματα...: Πα.Σο.Κ.άρα Ολέ, φύγαμε με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, βουρ για  Ελέυθερους Πολίτες και σφαίρα για ΔημΑρ. πριν καταλήξει, μέχρι τις Εκλογές τουλάχιστον, ντουγρού στο Επικρατείας της Ν.Δ.! Ουδείς πιο γυρολόγος του Οικονόμου αν δεν υπήρχε ο Μπίστης ένα πράμα. 


Πάμε τρίτο; Η κα. Ραχήλ Μακρή, aka Rachel στα κάγκελα: Μεταγραφή και γι' αυτήν -μαζί με τα κιτς μπλουζάκια της- για ΣυΡ.ιζ.Α. αλλά...με όρους! "Δεν θα φάω εγώ το αγγούρι των Γαλάζιων Γρεβενών και θα μείνω στην απ'έξω!" Αλοίμονο κα. Ραχήλ! Ο κ. Τσίπρας τη μετέθεσε με προσωπική απόφαση στη "σίγουρη" περιφέρεια του Σουρδιστάν, aka Γκ-Ζάν(η). Γέλιο γελοίο, όπως προτιμάτε) μέχρι δακρύων! 

Και πολλοί άλλοι, η λίστα φαντάζει ατελείωτη! Και μέσα σ' όλα αυτά, λες: Τί να ψηφίσω; Ποιός είμαι, από πού ήρθα και πού πάω; Και μη μιλάμε για Ιδεολογίες, αυτές πάνε, ξε-πουλήθηκαν από καιρό! Αλλά, όπως κάθε φορά τη μέρα των Εκλογών, κάτι θα βρούμε να ρίξουμε στο κουτί. Το μόνο θλιβερό, γιατί τα υπόλοιπα θα μας καταστρέψουν ακόμα περισσότερο αλλά θα μας κάνουν να (πικρο-)γελάσουμε κιόλας, είναι ότι πλέον δεν έχω τί να πω στους συνομίληκους του παππού της γυναίκας μου που ψάρευαν αστακούς (κατά τον Πατακό) στη Μακρόνησο... Γιατί και Κ.Κ.Ε. να τους πω να ψηφίσουν, όπως έκαναν πάντα, μπορεί να δουν στο ψηφοδέλτιο την...κα. Ντόρα Μπακογιάννη!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου