Σελίδες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι συνΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΌΛΟΙ Αλήτες!! [με το ..."Α" κεφαλαίο]

Έχουμε εδώ και πάνω από 1 χρόνο στην κατοχή μας τους πίνακες της.,. νέας Γερμανικής Κατοχής (βλ. Μνημόνιο) για τους οποίους ΚΑΝΕΝΑ "κόμμα" δεν έχει μιλήσει ΠΟΤΕ ανοιχτά μέχρι σήμερα. Κάνουν όλοι τους έκπληκτους κάθε φορά που η Τρόικα ζητά Νέα Μέτρα τα οποία όμως οι 300 έχουν ήδη συμφωνήσει και υπογράψει από το 2010!!!
Απόψε λοιπόν, μετά τη "Νέα Μεγάλη Σφαγή των Ελλήνων" από τον "κύριο Benny", δημοσιεύουμε τους Πίνακες της Τρόικας.

Δείτε και συμπεράνετε και μόνοι σας ποιοί λένε αλήθεια πως δεν γνωρίζουν ποιά μέτρα ήρθαν, ποιά μέτρα έρχονται και ποιά μέτρα θα έρθουν και ποιοί έβαλαν υπογραφή στο Μνημόνιο ξέροντας τί μας περιμένει ως το  2 0 1 4  !   Τα ψέματα τελείωσαν απόψε!!!!

"Έχουμε βαρεθεί να ακούμε του κόσμου τις αηδίες  από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τα κανάλια, τον κόσμο στα καφενεία, παντού.
 
Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε και που πάμε.

Και είναι "απορίας άξιον" γιατί ούτε το "έγκυρο" κάπιταλ δεν δημοσίευσε 5 σελιδούλες από το Νόμο 3845, δηλαδή το περίφημο μνημόνιο, για να τελειώνουν οι βλακείες.

Δείτε λοιπόν  μόνο τον Πίνακα 1 (Σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010), για να καταλάβετε τι μας περιμένει στο μέλλον .

Στον πίνακα αυτό υπάρχουν τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Ό,τι άλλο ακούτε είναι αηδίες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.

Όπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα έπρεπε να εξοικονομήσουμε 5800 εκατομμύρια.
Τελειώσαμε; Όχι βέβαια, έρχεται το 2011.
Τα μέτρα του 2011, για να καταλάβετε , λένε .


Αν δεν καταλάβατε ακόμα, το 2011 θα πρέπει να εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομμύρια, δηλαδή υπερδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. 

Για δείτε:
Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομμύρια
Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομμύρια.

Και μετά από αυτά έρχεται το 2012...

Ορίστε και το 2012 να ηρεμήσετε .

Ζείτε ακόμα;
Για δείτε τι λέει για το 2012.
Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
Ανάπτυξη θέλετε.
Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομμύρια.
Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα  900 εκατομμύρια!!!

Αντέχετε;;

Αν ναι , ορίστε  και το 2013

Βλέπετε τι λέει;
ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ, δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010!!!

Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει;
Δεν πειράζει.
Υπομονή.

Εσείς οι 500.000 Έλληνες που θα έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το .... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα. 

Να και το 2014:


Προσέξτε τώρα.
Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομμύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομμυρίων!!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (2010) ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

Από σήμερα λοιπόν ό,τι βλακεία ακούγετε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.

Αν έχετε τάσεις αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο, αλλά όχι σαν τους ηλίθιους πολιτικοδημοσιογράφους.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, "κρύβοντας" με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο."

Σημαντική Σημείωση: Τα παραπάνω μας έγιναν γνωστά από πηγή (από την οποία και η παραπάνω παράθεση) το 2010....
Βλέπετε λοιπόν πως από το 2010 και μέχρι σήμερα ακολουθείται ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ η Μνημονιακή Πολιτική και ας παριστάνουν ΟΛΟΙ οι 300 ότι δήθεν κάθε μέρα εκπλήσσονται από τα δήθεν ... Νέα Μέτρα!!!!

2 σχόλια:

  1. Δικαίωμα των πολιτικών είναι να μας καταστήσουν άπαντες άπορους και δικαίωμα των τραπεζιτών να μας πάρουν τα σπίτια, αφού πλέον ώς άποροι δεν πληρώνουμε τα δάνεια. Δικαίωμα μας των πολιτών είναι να μην αφήσουμε κανέναν όρθιο. Οφθαλμός αντί οφθαλμού σε μια συγκυβέρνηση των προθύμων με ηγέτη τραπεζίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή