Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Χρεωκοπούμε! Οι Γερμανοί ξανάρχονται(;)

Εδώ και 3-4 μέρες κατακλύζουν διάφορα μέσα "αποκλειστικές και ασφαλείς" πληροφορίες περί δήθεν εξώθησης της Ελληνικής Οικονομίας σε χρεοκοπία. Ίσως όσοι αναμεταδίδουν την "Είδηση" αυτή να ξέρουν κάτι... Ίσως όμως και όχι!

Γιατί... η χρεωκοπία του Οφειλέτη (Ελλάδα) δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τους Πιστωτές του (διάφοροι Τοκογλύφοι). Και οι Πιστωτές αποφασίζουν αν και πότε θα πτωχεύσουν τον Οφειλέτη τους με βάση τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Μας έχουν λοιπόν "ετοιμάσει" για χρεωκοπία οι "εταίροι" μας; Η άποψη μας είναι ότι μας οδηγούν προς τα εκεί αλλά έχουμε ακόμα αρκετά χιλίο-ΜΕΤΡΑ να υπομείνουμε...
Ο "χαιδεμένος" αραχτός Ελληνάρας των 800 ευρώ που για 35 χρόνια γαλουχήθηκε από τους Ποιμένες του Έθνους με τις Αρχές του Φραπέ, της Αρπαχτής και του Εαυτούλη του έχει εδώ και δύο χρόνια πάρει το δρόμο προς την "Εξίσωση".

Έναν δρόμο στον οποίο μας οδήγησαν οι "εταίροι" μας στην Ευρωπαική Ένωση (σ.σ. γνωστοί και ως Φιλιππινέζες των Η.Π.Α.) με προφανή βέβαια στόχο να μας... χχμμ... "εξισώσουν" με άλλους Ευρωπαίους πολίτες.

Βέβαια, το πλάνο δεν έχει στόχο να γίνουμε Ελβετία ή Γαλλία αλλά να... έρθουμε κοντά στους... γείτονες. Γιατί, οκ, είμαστε λίγο πιο αλλέγκροι και πιο όμορφοι και γενικά οι "πρώτοι και καλύτεροι" αλλά όλοι οι γείτονές μας έχουν μισθούς στα 300 ευρώ maximum (με τα Σκόπια στα 150) και δουλεύουν σε συνθήκες που εμείς μπροστά τους μοιάζουμε όντως... Ελβετοί!

Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ στην Ευρώπη (Μέρκελ, Σαρκοζί, ο Εντολοδόχος κλπ.), έχουν βάλει σε πλήρη εφαρμογή το Σχέδιο Γκαρσονοποίησης του Έλληνα.

Δηλαδή, να εξασφαλίσουν φτηνή εργασία για Lidl, Careffour κλπ. με 450 ευρώ μισθό και 40% ανεργία, να απογυμνώσουν το Κράτος από κάθε κερδοφόρα Κρατική Επιχείρηση και να μας εξαναγκάσουν να "παραχωρήσουμε" σε Αμερικανικών συμφερόντων τα Αποκλειστικά Δικαιώματα εκμετάλλευσης του οροκτού μας πλούτου.

Ναι, τότε το ξανασκεφτόμαστε για χρεοκοπία. Όπως είναι η κατάσταση σήμερα απλά δεν τους συμφέρει να μας χρεωκοπήσουν. Έχουν πολλά να μας αρπάξουν ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου