Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μια MEGA-λη Κυβέρνηση σε Παραλήρημα

Ένας Υπουργός σε πλήρες παραλήρημα, παραδοχή τραγικών αληθειών, στιγμές πλήρους γελοιοποίησης της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας!

Πού συνέβησαν αυτά;  Μα, φυσικά στην καθημερινή απογευματινή σειρά "Δελτίο Ειδήσεων" MEGA όπου πρωταγωνιστούν οι γνωστοί τρεις Κυβερνητικοί Εκπρόσωποι παρεούλα με την κυρία Όλγα Τρέμη σε ρόλο Ελεύθερο(υ Σκοπευτή).

Απόψε το βράδυ και τί δεν είπε ο στόμας του εκτελώντα καθήκοντα Υπουργού (Υπ-)Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδη. Σε μια άνευ προηγουμένου ταπεινωτική παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της Επιτροπής Διακυβέρνησης (βλ. Πα.Σο.Κ.), ο κ. Χρυσοχοίδης προέβει απόψε στο "Δελτίο Ειδήσεων" του MEGA.

Ο εκτελών καθήκοντα Υπουργού (Υπ-)Ανάπτυξης, παραδέχτηκε ότι τα νέα μέτρα θα είναι όπως και τα προηγούμενα, άδικα και ότι η κατάσταση στην Ελληνική Οικονομία είναι σήμερα -ελαφρώς- χειρότερη από αυτήν που παρέλαβε το Πα.Σο.Κ. το 2009 από τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως το έλλειμα θα προσεγγίσει το 15% (όπως το 2009) και σε απόλυτα νούμερα θα είναι μεγαλύτερο αυξάνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο το συνολικό εξωτερικό χρέος της Ελλάδας.

Βέβαια, όπως για καθετί στην Ελλάδα, υπάρχει αυτός που θα αναλάβει το φταίξιμο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η -της μόδας- "Ύφεση". Εκτοξεύει λοιπόν ο κ. Χρυσοοίδης την -αόριστη- έννοια "Ύφεση" και καθαρίζει!

Ποιός φταίει για την ύφεση αυτή καθ'αυτή, τί μέτρα αντιμετώπισης (έχουν ήδη ληφθεί ή) θα ληφθούν για να οδηγηθούμε στην Ανάπτυξη δεν μας είπε ο εκτελών καθήκοντα Υπουργού (Υπ-)Ανάπτυξης. Τα φόρτωσε στον κόκκορα (για την ακρίβεια στην "κακιά Ν.Δ."), πήρε τη συγκατάθεση των τριών Κυβερνητικών Εκπροσώπων και όλα καλά...

Αφού λοιπόν κ. Χρυσοχοίδη παραδέχεστε ότι σε δύο χρόνια "κατορθώσατε" να φέρετε την Ελληνική Οικονομία σε σημείο ίδιου ελλείματος με το 2009 (δηλ. μηδέν εις το πηλίκον παρά την αφαίμαξη) και να χρωστάμε ΚΑΙ το δάνειο της Τρόικας, γιατί πολύ απλά δεν σταματάτε να ισοπεδώνετε όλα τα κοινωνικά στρώματα και απλά να μπείτε σε καταστολή μέχρι ν' αποφασίσει ο Εντολοδόχος κ. Γ.Α.Παπανδρέου να προκυρήξει εκλογές; 

Γιατί, αγαπητέ κ. Υπουργέ...,   "Πουτ*να τα κάνουμε και μόνοι μας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου